gedachtenvanmiranda.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

   

  Zelfdicipline
  Zelfdicipline - Regime van strenge gedragsregels voor jezelf, zegt Van Dale.
   
  Op sommige vlakken durf ik vanmelf te zeggen dat ik dat heb. De afgelopen vijf maanden heb ik consequent iedere week netjes mijn huiswerk ingestuurd van mijn thuiscursus. Als ik me niet 100% voel ga ik toch naaar mijn werk.
   
  Maar er is één vlak waar het me gewoon niet lukt om consequent te blijven voor mezelf. En dat isa het letten op de lijn. Ik weet ik ben niet veel te zwaar maar toch. Ik weet ook dat ik het kan want ik ben vorig jaar in drie maanden tijd 1 kilo afgevallen niet door een dieet maar gewooon door gezond te eten. Volgens mij is dat de beste manier om op gewicht te komen in plaats van een crash-dieet.
  Maar de latste tijd heb ik me weer vaak laten verleiden tot het eten van lekkere dingen. En ik geef toe ze hebben me gesmaakt en ik heb er zelf voor gekozen om het te eten. Maar in mijn achter hoofd is daar dan zo af en toe het stemmetje, dit zou je niet moeten doen voor de lijn.
   
  Dus ik heb me voorgenomen weer eens meer bewust te zijn van wat ik eet.Morgen start ik daar weer mee. En dat betekent starten met een ontbijt, een goede lunch en bewust mijn avond eten bepalen. En mocht ik een aanval krijgen van lekkere trek, morgenochtend ga ik weer de gezonde tussendoortjes in huis halen.
   
   

  Reacties

  Irene op 06-06-2012 17:11
  Blijf vooral ook genieten van de minder gezonde tussendoortjes, anders leg je de lat van je dieet wat te hoog misschien...
  gedachtenvanmiranda op 06-06-2012 20:28
  @@irene ga ik ook afkeer nog wel doen mar dan niet meer dagelijks. Al is het me vandaag al niet gelukt om alles te weerstaan maar ik heb wel genoeg gedronken en dat is ook positief, want dat is een van mijn valkuilen.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl