gedachtenvanmiranda.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

   

  Melkkoe van het ziekenhuis
  Vorig jaar is mijn vader overleden. Om toch nog iets van hem bij mij te kunnen dragen besloot ik een rouwsieraad te willen. Daarin bewaar je dan een beetje as.
   
  Een paar maanden geleden kreeg ik ineens een uitslag in mijn nek na het dragen van een bepaald sieraad. Gelukkig had ik toen nog geen rouwsieraad gekocht want het zou toch jammer zijn als je zo en persoonlijk iets niet zou kunnen dragen door een allergie voor een bepaald metaal. Dus besloot ik een allergietest te laten doen.
   
  De intake was al in december vorig jaar en vandaag kon ik terecht voor de eigenlijke test. Dit betekent dat ik deze week drie keer naar het ziekenhuis mag. Vandaag hebben ze de pleisters op mijn rug geplakt. En ik voel soms jeuk daar of wil ik dat voelen???
  Donderdag mag ik terug naar het ziekenhuis om de pleisters te laten verwijderen. En omdat de reactie ook nog daarna kan op treden moet ik vrijdag terug voor de uitslag. Ik ben benieuwd.
   
  Maar om de titel van dit logje te verduidelijken. Sinds vanmorgen ben ik er achter dat bij dit ziekenhuis het pasrkeren een echte melkkoe is. Ik ben zeggen en schrijven nog geen vijf minuten bij alergologie geweest, ze hebben alleen de pleisters op mijn rug geplakt, en de parkeer automaat vertelde mij dat hij €1,50 wilde hebben. Toen dacht ik dat is snel verdiend en dan te bedenken dat ik donderdag op herhaling mag voor zo een kort bezoek. Ik ga er van uit dat ik vrijdag iets langer binnen zal zijn.
  Dit ziekenhuis kent geen mindervalideplaatsen voor de deur en ook geen gratis uitrijkaarten voor mensen met een beperking.
   
  IK begrijp wel dat je er iets voor moet betalen en waarom zou je dan mindervaliden gratis laten parkeren maar je kan toch ook zeggen het eerste half uur is gratis voor de korte bezoekjes.
   

  Reacties

  daphnevanstaveren op 19-03-2012 22:36
  Wij waren afgelopen zondag in Utrecht voor een bezoek van 3 uur aan een high tea in het museum van speelklok tot pierement.
  € 12,60 in de automaat. Ik had het niet eens op mijn chipknip staan.
   
  De parkeergelden worden met het jaar belachelijker.
  Niet alleen bij het ziekenhuis!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl