gedachtenvanmiranda.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties

   

  Tweede weblog
  Ik ben de laatste tijd niet heel erg veel geweest. Op zich geen onwil maar geen tijd of geen inspiratie. Maar ik ben niet weg.
   
  Ik doe nog steeds aan rolstoeldansen. Heel fanatiek mag ik wel zeggen. In het combi dansen (één rolstoelgebruiker / één loper) dans ik in de Hoofdklasse dat is het hoogst haalbare. Dat is spannend en nieuw. In het duo dansen (twee rolstoelgebruikers) dans ik in de A klasse, dat heette voorheen de Amateursklasse.
   
  Naast de verschillende wedstrijden in Nederland worden er ook regelmatig open wedstrijden in het buitenland georganiseerd. Open wil zeggen dat elk danspaar er aan mee mag doen. Zo is daar om het jaar de wedstrijd op Malta en sinds dit jaar is er ook een wedstrijd in Engeland.
  Het is altijd leuk om je eens te kunnen vergelijken met andere paren.
   
  Maar deel nemen aan buitenlandse wedstrijden kost geld. Denk onder andere aan de reis en het verblijf. Toen we met de vereniging Walking Wheels voor het eerst naar Malta gingen hebben we sponsoren aangeschreven. Zo ook vorig jaar.
   
  Volgend jaar is er als het goed is weer een wedstrijd op Malta georganiseerd. Maar de vereniging kan dit keer geen sponsoren meer aanschrijven want een van de sterke redenen was dat het een unieke happening was voor de vereniging mar als je elk jaar gaat, gaat die vlieger niet meer op.
   
  Dus nu is er gezegd dat als dansers naar wedstrijden in het buitenland willen dan kan dat natuurlijk maar de dansers moeten nu zelf voor de financiële middelen zorgen. Ik zeg logisch.
   
  Nu hebben ik en een andere danser (Astrid) het idee opgevat om onze creatieve krachten te bundelen en onze zelfgemaakte wenskaarten te verkopen. De opbrengst wordt gebruikt voor een danswedstrijd in het buitenland. Om mensen bekend te maken met onze wenskaarten hebben we het idee om een weblog te maken. Nu heb ik alvast eeen eerste opzetje gemaakt en die is te vinden via onderstaande link.
   
   
  Er wordt nog aan gesleuteld maar ik wilde dit toch alvast met jullie delen.

  Reacties

  Quadrisquare.punt.nl {} hanny op 18-11-2011 18:43
  Hallo Miranda,
  Wilde effe kijken, maar bij mij opent je nieuwe blog niet,
  probeer het later nog wel eens, als ie helemaal af en geinstalleeerd is..?..!
   
  Veel dansplezier, fijn weekend alvast,
  tot gauw,  hanny
  gedachtenvanmiranda op 18-11-2011 18:52
  @hanny; ik heb er een nieuwe link ingeplakt die het wel doet. M<oet je alleen waarschuwen er staat nog niet veel op ben nog erg aan het stoeien ook met de kleuren
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl